Изградена през далечната 1991 година в по-крайнините на град Дулово, област Силистра, фирма ЕТ „Джили Сой“ поставя началото си, като се занимава с почистване, печене и пакетиране на ядки и семена в ограничени количества. 


 Днес, 30 години по-късно, благодарение на заложените в основата си принципи, фирмата е в състояние да задоволи критериите на бързо развиващата се пазарна икономика в своя отрасъл. 

Основни дейности на ЕТ „Джили Сой“ от общия пазарен дял са: 

• печене и пакетиране на разнообразни видове ядки и семена (печени слънчогледови ядки, печени тиквени семки, печени фъстъци, печени бадеми, печено кашу, печен шам фъстък, печени лешници и др.), възлизащ на 70% от общия среден годишен оборот . 

• търговия със селскостопанска продукция – внос – износ, възлизащ на 20% 

• производство на селскостопанска продукция – слънчогледово семе, тиквено семе, пшеница, ечемик, възлизащо на 10% от общия среден годишен оборот на фирмата. 

Дългогодишните партньори на фирмата са водещи страни като Германия, САЩ, Мексико, Украйна, части Русия, Саудитска Арабия, както и други – Гърция,Италия, Египет, Иран, Ирак – незаменими контрагенти, част от вносната и износна дейност на фирмата. Водещ продукт в дейността на фирмата е печеният черен слънчоглед за консумация с невероятни хранителни и вкусови качества. Фирмата има капацитет за производство на готов продукт за над 250 тона в денонощието. Основен приоритет е поддържане на непрекъснато отлично качество на продукцията за календарна година. ЕТ „Джили Сой“ има запазени и утвърдени търговски марки, одобрение по сертифицирани системи за управление съгласно ISO 9001:2008 ; ISO 22000: 2005.


Изтегли каталога